Sekretesspolicy

Vilka är vi

Filmarkivet.se är en webbplats som drivs gemensamt av Stiftelsen Svenska Filminstitutet och Nationalbiblioteket. Filminstitutet är ansvarig för de uppgifter som behandlas på webbplatsen.

 

Kontakt

Adress: Svenska Filminstitutet, Box 271 26, 102 52 Stockholm,

Telefon: + 46-(0)8-665 11 00

Mail: registrator@filminstitutet.se eller filmarkivet.se@filminstitutet.se

 

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför

 

Kontaktformulär

Det kontaktformulär som finns på filmarkivet.se tillåter en individ att skicka oss ett mail. Vi använder information angiven, till exempel e-postadress eller telefonnummer, för att svara på frågor. Personlig information i kontaktformuläret är nyttjas endast för korrespondens.

Denna användning sker i förevarande fall med användarens samtycke.

 

Länkar till tredje parts webbplatser

Hyperlänkar till webbplatser som drivs av tredje part kontrolleras inte av filmarkivet.se. Därför är filmarkivet.se inte ansvarig för innehållet på någon länkad webbplats. Dessa hyperlänkar finns där för att underlätta för användaren men innebär inte något godkännande eller liknande för specifika webbplatser.

Filmarkivet.se kontrollerar inte dessa tredje parts webbplatser och är inte ansvariga för deras sekretesspolicyer. Vi uppmuntrar användare att läsa igenom sekretesspolicys för tredje parts webbplatser om en hyperlänk klickas.

 

Cookies

Cookies från tredje part

Google Analytics används för att mäta trafiken på webbplatsen.

All statistisk är anonym. Denna information används endast för att förbättra webbplatsen och för att förbättra besökarnas upplevelse.

 

För mer information om Googles sekretesspolicy, vänligen se: https://policies.Google.com/privacy#infocollect

 

 

Vilka rättigheter har du över dina uppgifter?

Om du har skrivit kommentarer på filmarkivet.se via ett kontaktformulär kan du begära en exportfil som innehåller den personliga informationen vi har på fil, inklusive all information du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort all personlig information som vi närvarande håller. Detta inkluderar inte data som vi måste spara för administrativa, juridiska eller säkerhetsrelaterade ändamål.

 

Övrig information

Du kan läsa mer om dina rättigheter och hur Svenska Filminstitutet hanterar personuppgifter här.