Oidentifierad Lofoten

Ett fragment av en oidentifierad stum dokumentärfilm tagen vid Lofoten på 1920-talet. Bilderna visar fiskeflottan, torskfiske och strandliv. Filmen är restaurerad analogt och det ursprungliga färgschemat återskapat.

Den svenska regeringsdelegationens resa till Moskva med bl. a. besök på Bolsjojteatern tillsammans med Nikita Chrusjtjov.

Bilder på demonstrationståg samt kända profiler inom Sveriges kommunistiska parti (SKP).

Kamerajakt – en putzlustig en–aktare, ingår i Kjell Walter Sohlbergs privata samling och är inspelad någonstans i Göteborgstrakten mellan 1951 och 1952. Det hela är en buskis där en kvinna kallad Frillan (spelad av Kjell Sohlbergs hustru Gunnel Lengfelt) går omkring på en bergknalle medan en fotograf (Walter Sohlberg) smyger sig på henne med sin kamera. Tillslut låter hon sig övertalas att vara med på bild. Filmen är ambitiös i det att den har både en egen logotyp och förtexter. Enligt dottern, Ylva Arvidsson, skall Kjell Walter Sohlberg alltid ha drömt om att bli filmregissör. Filmen spelades ursprungligen in på 8 mm.

Bilder från Drottningholms Slottsteater. Scenutrustning och maskineri i funktion. Filmen avslutas med en menuett som dansas på scenen.

Filmen handlar om den 22-årige killen Love. Ikväll har han bestämt sig. Han skall våga bejaka sin tidigare förträngda homosexualitet och bege sig till en gayklubb i Göteborg. När han väl kommer dit sviker modet och han vankar istället hemåt i den ljuva sommarnatten. På vägen möter han den några år äldre Sebastian och Loves nyfikenhet gör att han tar steget och följer med Sebastian hem. Men det som börjar som en öm och kärleksfull lek övergår snart i ett våldsamt allvar.

Final i Intertotocupen mellan IFK Norrköping och Lugano på Norrköpings Idrottspark, som var en skandalmatch med slagsmål och planinvasion.

IFK Norrköping 50 år! Jubileumsturnering med Chelsea, Hibernian, Austria Wien och Malmö FF på Norrköpings Idrottsplats.

Internationella besök på Idrottsparken, Nancy från Frankrike och Flamenco från Brasilien, sista matchen i Allsvenskan mellan IFK Göteborg och IFK Norrköping från Nya Ullevi, som tar emot guldmedaljer som svenska mästare 1963.

Åttondelsfinal i Europacupen mellan IFK Norrköping och AC Milan på Norrköpings Idrottspark.